Strežemo domačo hrano. Poskusite lahko za te kraje tipično meso iz tunke (po domače kiblflajš), kuhano kranjsko klobaso, svinjsko pašteto, zaseko in odlično jelenovo salamo. Hladne narezke obložimo še s sezonsko doma pridelano zelenjavo in sveže kuhanimi trdimi jajci. Čez zimo ponudimo pečenico s kislim zeljem, občasno koline. Hrano zabelimo z domačim bučnim oljem, ki je pridelano na okoliški kmetiji.
Vsak vikend po starem družinskem receptu mama Darja v krušni peči speče kruh in sirovo gibanico, ki jo enostavno morate poskusiti.
Seveda v vinotoču strežemo tudi svoje vino in žgane pijače. Po dogovoru je možen ogled vinske kleti in degustacija vin.
Poleti je odprta tudi terasa z razgledom po okoliških vinogradih. Ob lepem vremenu pogled seže do Boča na jugu in do Pece na zahodu.
O jelenovi salami
Jelenova salama je naša specialiteta. Imamo lastno čredo damjakov in za salamo izbiramo samo kakovostno jelenje in svinjsko meso. Pa seveda začimbe – receptura za mešanico je družinska skrivnost. Salame z občutkom prekadimo, nato dva meseca sušimo v hladni sušilnici, kjer ni možnosti za razvoj nezaželenih plesni. Jelenove specialitete delamo večkrat letno, saj skrbimo za to, da gostom ponudimo svežo hrano.